The Mainichi : Bărbat arestat la Osaka după ce a atacat cu un pilon de cort clientii unui supermarket

0
132

Ofițerii de poliție și alții examinează un supermarket din districtul Hirano din Osaka, unde clienții și un angajat au fost atacați la 9 aprilie 2023.

OSAKA – Patru persoane au fost atacate de un bărbat care mânuia un pilon din metal pentru montarea corturilor într-un supermarket din orașul Osaka în seara zilei de 9 aprilie.

În jurul orei 18:30, un angajat al magazinului Uriwari al supermarketului Sanko din districtul Hirano din Osaka a sunat la numărul de urgență 119, spunând: „Am fost înjunghiat cu un cuțit. Sunt oameni răniți”. Un bărbat și două cliente cu vârsta cuprinsă între 50 și 80 de ani și un angajat în vârstă de 40 de ani au fost atacați de un bărbat care a atacet cu un țăruș de metal. Dintre ei, un client barbat și o femeie a suferit răni grave, în timp ce ceilalți doi au fost răniți ușor.

Secția de poliție Hirano din cadrul Poliției Prefecturii Osaka l-a arestat la fața locului pe Masafumi Iida, în vârstă de 56 de ani, fiind suspectat de tentativă de omor. Se pare că el a negat acuzațiile împotriva lui, spunând: „N-am idee. Acuzațiile sunt nefondate”.

Potrivit polițiștilor, în supermarket și în geanta suspectului au fost găsiti în total doi piloni de metal, de aproximativ 25 de centimetri, folosite pentru fixarea corturilor pentru camping. Iida este suspect că a înjunghiat și bătut cumpărătorii și angajatul cu unul dintre aceste cuie metalice.

O clientă în vârstă de 85 de ani care se afla în apropierea casei de marcat a fost înjunghiată în cap. S-a confirmat că a suferit răni grave în partea stângă a craniului și o contuzie cerebrală. Un client de sex masculin în vârstă de 57 de ani a rămas cu un os al nasului fracturat.

 

Man arrested after 4 attacked with tent peg at Osaka supermarket

Lasă un răspuns