Pasagerii a două aeronave au tras o sperietură zdravănă după ce avioanele s-au ciocnit pe pista aeroportului din Tokyo, chiar înainte ca unul dintre ele să decoleze. Zborurile au fost afectate cu zeci de minute de întârziere.

0
81

Accidentul s-a întâmplat la sol, în apropierea unei căi de rulare. Accidentul a dus la închiderea uneia dintre cele patru piste de la aeroport, iar aripa unuia dintre avioane a fost ruptă în urma impactului. Din fericire, nimeni nu a fost rănit. Avionul care urma să decoleze transporta 250 de pasageri și 14 membri ai echipajului.

Cele două aeronave implicate în coliziune aparțineau companiilor Eva Airways din Taiwan și Thai Airways. Conform informațiilor furnizate de sursa citată, o parte din aripa avionului Thai Airways a fost ruptă în urma impactului, iar fragmente ale acesteia erau vizibile în apropierea pistei. Cu toate acestea, nicio persoană aflată la bordul celor două avioane nu a suferit răni, conform informațiilor transmise de NHK și de una dintre companiile aeriene implicate.

/www.realitatea.net/

Lasă un răspuns