O femeie din Japonia a sunat la urgență de 2.761 de ori, pentru că se simțea singură. După câteva avertismente, femeia a fost arestată

0
87
A pretty young Japanese woman wearing a traditional kimono dress standing with open arms in a Japanese street. Taken on location in Kyoto, Japan.
O femeie în vârstă de 51 de ani a recurs la un gest extrem din cauza singurătății: a făcut 2.761 de apeluri de urgență false, iar după ce a fost arestată aceasta le-a spus anchetatorilor că era singură și dorea atenție, potrivit publicației japoneze The Mainichi. Hiroko Hatagami este șomeră și locuiește în orașul Matsudo din Chiba, Japonia.
Aceasta a fost arestată joi cu suspiciunea că a obstrucționat operațiunile unui departament local de pompieri.
Poliția Prefecturală Chiba a acuzat-o pe Hatagami că a efectuat în mod repetat apeluri de urgență prin telefonul mobil și prin alte mijloace, atât din casa ei, cât și din alte locații din cartier. Unele dintre apeluri se învârteau în jurul unor probleme de sănătate fabricate, femeia acuzând dureri de stomac severe, inventând supradoze și raportând tot felul de alte dureri închipuite.

Citește mai mult la: https://www.digi24.ro/stiri/externe/mapamond/o-femeie-din-japonia-a-sunat-la-urgenta-de-2-761-de-ori-pentru-ca-se-simtea-singura-dupa-cateva-avertismente-femeia-a-fost-arestata-2425703

Lasă un răspuns