Cele 11 insule cu pisici care contribuie la turismul din Japonia mai mult decât ai crede

0
200

În timp ce o insulă plină de câini vagabonzi este foarte posibil să fie vizitată de hingheri sau protecția animalelor, o insulă invadată de pisici este recompensată, în schimb, cu valuri și valuri de turiști. Multitudinea pisicilor și această abilitate de a trăi în armonie și de a se face atât de iubite de oameni a adus insulelor Japoniei supranumele de ”Nekojima” sau ”Insula Pisicilor”. Iată mai jos 11 din insulele suprapopulate de feline care atrag, datorită torcătoarelor, mai mulți turiști decât ai crede, într-un reportaj realizat de allabout-japan.com. 

1. Enoshima (Kanagawa)

Pentru locuitorii și vizitatorii din Tokyo, cea mai apropiată insulă demnă să fie considerată ”Insula Pisicilor” se află în prefectura Kanagawa, vecina de sud a capitalei. Enoshima, unde poți ajunge trecând pe un pod peste drum de stația Katase-Enoshima, este renumită mai ales pentru sanctuarul său situat în interiorul unei peșteri și pentru legenda legată de un dragon care s-a îndrăgostit de o frumoasă fecioară.

De asemenea, plajele din zonă o fac o destinație populară pe timp de vară pentru surferi, plajă și petrecăreți. Opriți-vă totuși la Enoshima într-o după-amiază și veți întâlni la fel de multe pisici câți oameni în timp ce vă plimbați pe calea sinuoasă spre vârful insulei.

2. Okishima (Shiga)

mai mult la :
https://www.g4media.ro/cele-11-insule-cu-pisici-care-contribuie-la-turismul-din-japonia-mai-mult-decat-ai-crede.html

 

Lasă un răspuns